Üzleteink, elérhetőségek:

Maxmédia Kft.

9900 Körmend, Rákóczi u.15-17.

GPS koordináta: 47.01018     16.60129 

Telefon: 06 94/593-300

Fax: 06 94/593-301

E-mail: info@maxmedia.hu

Nyitvatartás:     Hétfő - Péntek     8-12, 13-17       Szombat    ZÁRVA

Szervíz

Telefon: 06 94/593-306

E-mail: szerviz@maxmedia.hu


Nyitvatartás:     Hétfő - Péntek     8-12, 13-17    Szombat    ZÁRVA

 

Az alábbi ismertető alapjaiban mutatja be cégünk tevékenységét, azokat a területeket, amelyekben többéves tapasztalattal rendelkező szakembereink készséggel állnak megrendelőink rendelkezésére.


A MAXMÉDIA KFT. 1997. 11. 21-én alakult, teljesen magyar tulajdonban lévő középvállalkozás. Számítástechnikai hardver és szoftver termékek kereskedelmével, szervizelésével, hálózatok kiépítésével, kellékanyagok forgalmazásával (tintapatron, festék toner, kiegészítők) foglalkozunk. 

Alapvető üzletpolitikánkat a kiváló minőség, az óriási kínálat, illetve az igen magas hozzáadott szolgáltatás jellemzi.  
Partnerink számára olyan innovatív megoldásokat kínálunk, melyek elérhető közelségbe hozzák az informatikai megoldások kreatív és széles portfólióját. 

Széleskörű szolgáltatásainkkal egyaránt kreatív megoldásokat kínálunk a szerényebb költségvetésből gazdálkodó vállalkozások, egyesületek, szervezetek és a versenyszférában tevékenykedő vállalkozások alapvetően megkövetelt magas szintű elvárásainak.
 
Szolgáltatási portfóliónk az ügyfél igények felmérésétől, a rendszertervezésen keresztül, a munkafolyamatok kivitelezéséig teljes körét felöleli.
 
Célunk az elégedett ügyfél, hiszen alapelvünk a minőség, megbízhatóság megfelelő áron. 
Legyen bármilyen informatikai jellegű problémája, forduljon hozzánk bizalommal! Garantáltan megtaláljuk a megoldást rá, mindezt a legkedvezőbb áron!

Ügyfeleink számára teljes garanciát jelentenek azok a neves cégek, akikkel közvetlen partnerkapcsolatot alakítottunk ki.

Szolgáltatásaink magas színvonalának egyértelmű bizonyítéka partnereink számának gyors növekedése.
Az elmúlt években a cég folyamatos és dinamikus pénzügyi eredményeket produkált, egyre nevesebb cégek kiszolgálásával, továbbnövelve a cég presztízsét, hírnevét.

Jelenleg két fő értékesítési területtel foglalkozunk az Informatikával és a Telekommunikációval (informatikai hálózatok fejlesztése és kialakítása), három telephelyen. 


Ajánlatunk